Hospice Elim opent de deuren in januari 2021

0
584

Op maandag 11 januari is het zover: de officiële opening van hospice Elim in Moerkapelle. De opening zal verricht worden door de minister van Welzijn, Volksgezondheid en Sport mevrouw Van Ark.

De officiële opening zal in kleine kring plaatsvinden, vanwege de coronamaatregelen. Op 11 januari start men daarom de “openingsmaand” van hospice Elim. De hele maand januari staat in het teken van de opening, zodat men u op verschillende manieren een inkijkje kunnen geven in het hospice. Via hun website, social media en in een speciale openingsnieuwsbrief, deelt het hospice mooie verhalen van betrokkenen en allerlei leuke weetjes over het reilen en zeilen van het nieuwe hospice.

Bent u benieuwd hoe het hospice er vanbinnen uitziet? Van 12 tot en met 23 januari staan meerdere open dagen ingepland en bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Begin januari wordt op de website (www.hospice-elim.nl) de inschrijving voor de open dagen geopend. Ook zullen diverse momenten worden ingepland voor netwerkcontacten en sponsors. Tijdens deze open dagen volgen zij uiteraard de dan geldende maatregelen van het RIVM i.v.m. het corona virus.

Op 1 februari opent hospice Elim haar deuren voor bewoners. Een belangrijk moment, dat men graag met zoveel mogelijk mensen wil delen. Daarom openen zij maandag 1 februari virtueel, samen met u, hun deuren door middel van een prachtige openingsvideo.