Interserve start uitZENDbureau waar geloof werkt

0
396
Eind januari startte Interserve de campagne “Het uitZENDbureau waar geloof werkt”. Interserve biedt christenen de mogelijkheid om hun talenten in te zetten door te solliciteren naar een baan in Azië of de Arabische wereld.

Interserve is ervan overtuigd dat geloof en werk samengaan. Daarom wil zij de komende jaren meer beroepskrachten gaan uitzenden, zowel voor korte als lange termijn. In het werkgebied van Interserve wonen meer dan 5 miljard mensen, van wie de meesten nog nooit het evangelie hebben gehoord.

Directeur Arco de Leede: “ Tijdens elke reis in Azië word ik overweldigd door de enorme hoeveelheid mensen die nog nooit een christen in levenden lijve hebben ontmoet. Als Nederlandse christenen mogen we nog altijd een bijdrage leveren aan Gods Koninkrijk in Azië en Arabische wereld. Bij Interserve geloven we in onze unieke aanpak om mensen die in Jezus geloven in hun beroep uit te zenden. Zij tonen Jezus’ liefde in en door hun werk en leven. Door die ontmoetingen veranderen mensen!”

Met de campagne ‘het uitZENDbureau waar geloof werkt’ kiest Interserve voor een persoonlijke aanpak. Samen met potentiële kandidaten gaat Interserve op zoek naar een werkplek waar zij tot hun recht komen. Bovendien worden zij goed voorbereid en toegerust op het wonen en werken in een andere cultuur.

Interserve realiseert zich dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om naar het buitenland te gaan. Daarom wil zij christenen inspireren om ook in Nederland hun geloof te laten werken.

Interserve zendt al ruim 165 jaar christelijke beroepskrachten uit naar Azië en de Arabische wereld. Zij getuigen van hun geloof door gewoon aan het werk te zijn. Ze bouwen persoonlijke contacten op en ondersteunen de lokale kerk.

Bron: Interserve