Mercy Ships – Medische zorg voor ieder mens

0
502

Sinds 1978 heeft Mercy Ships miljoenen mensen gediend door het geven van medische en ontwikkelingshulp in de armste landen. Mercy Ships biedt deze hulp gratis aan.
Hiernaast helpen verschillende teams van Mercy Ships met het bouwen van ziekenhuizen, klinieken, scholen, opleidingscentra, huizen en kerken en meer.

Door training, advies, materialen en praktische hulp aan de lokale bevolking te bieden, zorgt Mercy Ships ervoor dat de lokale gemeenschappen zichzelf kunnen ontwikkelen en onderhouden.

Wij geloven dat medische zorg voor ieder mens beschikbaar moet zijn. Daar draagt Mercy Ships aan bij.

Met ons grootste ziekenhuisschip ter wereld, vol professionele vrijwilligers, maken we door operaties en trainingen chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. Wij houden van mensen en ieder mensenleven is het waard om voor te vechten. Dat maakt ons werk betekenisvol en creëert impact.

We bieden onze vrijwilligers en donateurs de kans om hun eigen leven te verrijken door onderdeel te zijn van ons verhaal. Met elkaar geven we nieuwe hoop en toekomstperspectief aan de mensen die we behandelen, zodat ze met zelfvertrouwen weer mee kunnen doen in hun eigen leefomgeving. Wij geven geloof, hoop en liefde door.

Bron: MercyShips