Live kerkdienst bij Groot Nieuws Radio vanwege coronavirus

0
534

Groot Nieuws Radio organiseert zondagochtend een live kerkdienst met ds. Ron van der Spoel. Nu veel kerkdiensten worden afgelast vanwege het coronavirus, wil Groot Nieuws Radio christenen in Nederland dienen door een actuele kerkdienst te houden. De overheid en het RIVM kwam donderdag het advies om evenementen met meer dan 100 bezoekers te annuleren.

Ron van der Spoel komt naar de studio van Groot Nieuws Radio om daar te preken. Ook bidden we samen voor slachtoffers van het coronavirus en is er ruimte voor voorbede voor luisteraars. Na de dienst is ruimte om door te praten over de preek van Ron van der Spoel. Luisteraars kunnen via WhatsApp en de website van Groot Nieuws Radio hun vragen indienen.

De kerkdienst is zondag vanaf 10:00 uur te horen bij Groot Nieuws Radio. Het christelijke radiostation is te ontvangen via internet, DAB+, interactieve tv en de gratis app. Ook in de komende weken worden er live kerkdiensten uitgezonden vanwege het coronavirus.

Drive-in-kerkdienst
Het is niet de eerste keer dat er een live kerkdienst wordt uitgezonden bij Groot Nieuws Radio. In 2014 organiseerde Groot Nieuws Radio en Mozaiek0318 samen een drive-in-kerkdienst. Vanwege de vogelgriep was de zaal waar de Veenendaalse kerk normaal hun diensten houdt, niet beschikbaar. Voorganger Kees Kraayenoord preekte vanuit de radiostudio, terwijl gemeenteleden in hun auto’s meeluisterden.

Bron: Groot Nieuws Radio