‘Dochters van de Koning’ community en blog en voor christelijke meiden

0
590

‘Dochters van de Koning’ is een initiatief van Iris Molenaar uit Zevenhuizen die in januari 2019 de community en blog en voor christelijke meiden van 12 tot 24 jaar lanceerde. Het idee voor ‘Dochters van de Koning’ is ontstaan tijdens een brainstormsessie. Na gebed en gesprekken met meerdere mensen is Dochters van de Koning gestart om als community graag het bereik onder christelijke meiden uit te breiden.

Wij geloven dat jij gemaakt bent om met God te leven.

De naam ‘Dochters van de Koning’ is gekozen n.a.v. 1 Johannes 3 vers 1 “Bedenk hoeveel de Vader van ons houdt! Zijn liefde voor ons is zo groot, dat hij ons zijn kinderen noemt. En dat zijn we ook.” Iris Molenaar “Wij geloven dat jij gemaakt bent om met God te leven. De missie van Dochters van de Koning is dan ook om je te inspireren in jouw dagelijks leven met God en je te laten nadenken over Zijn liefde en dat jij gemaakt bent om met God te leven.”

Met blogs en video ’s materiaal aangevuld met een webshop wil men de jongeren inspireren in hun community, Instagram en op de website www.dochtersvandekoning.nl en in de toekomst wil men events gaan organiseren. Iris Molenaar “We vinden het belangrijk dat in alles wat we doen God centraal staat.” Als community wil Dochters van de Koning christelijke meiden een online plek bieden waar ze samen kunnen nadenken over Gods liefde en waar ze bemoedigd worden om in relatie met God te leven. Een mooi nieuw christelijk initiatief voor jonge christenen met een moderne en frisse aanpak.