Derde single Eline Bakker ‘Door en door goed’

0
337
‘U bent door en door goed. U bent in en in liefde. Tot het einde aan toe zal mijn hart zingen.’ Rake woorden die vooral op de mooie momenten in ons leven logisch klinken. Maar dat is niet wat Eline Bakker in gedachten had toen ze het nummer ‘Door en door goed’ schreef. Deze singer-songwriter maakte het lied om juist in moeilijke tijden te onthouden hoe goed onze God is. Vandaag deelt ze de plaat met de buitenwereld.
 
‘Door en door goed’ is het derde nummer van Eline. Eerder lanceerde ze het succesvolle nummer ‘Jezus Overwinnaar’ en waardige opvolger ‘Abba’. Eline’s drijfveren voor het schrijven van aanbiddingsliedjes is helder. Via muziek wil Eline God beter leren kennen en Zijn grootheid delen met anderen. De nummers komen recht uit haar hart: een hart gevuld met Gods liefde.
 
Rotsvast vertrouwen
Eline schreef ‘Door en door goed’ op een moment dat alles in haar leven prima liep. In die periode pakte ze haar pen om te schrijven over Zijn onvoorwaardelijke liefde. Als geheugensteun om ook in de dalen van het leven weer te beseffen dat Zijn goedheid onveranderlijk is. Ook als dat soms niet zo lijkt. Eline hoopt dat anderen dit besef via ‘Door en door goed’ ook zullen (her)ontdekken.
 
Krachtige boodschap
‘Door en door goed’ zal op velen diepe indruk maken. Door de pakkende melodie, prachtige zang en mooie instrumentalen. Maar vooral Eline’s woorden maken impact. Eline zingt over Zijn onveranderlijke liefde. Hij is goed door alles heen. Op elk moment en tot het einde aan toe. Daar mogen we over zingen. Zelfs als we dat (nog) niet helemaal begrijpen of voelen.
 
Luisteren en delen
Benieuwd naar Eline’s nieuwe song? Beluister ‘Door en door goed’ vanaf vandaag via alle grote streamingsdiensten en deel dit indrukwekkende nummer met anderen die bemoediging nodig hebben. Tot het einde aan toe zal ons hart zingen…

Bron: Inspire Records