GZB lanceert VITA-vrouwenbeweging

0
518
Zendingsorganisatie GZB lanceerde deze maand de VITA-vrouwenbeweging. Een beweging van betrokken vrouwen met een warm hart voor zending. De naam VITA betekent ‘leven’, onder die naam wil de GZB meer vrouwen betrekken bij de verspreiding van het Evangelie. Tijdens een speciale vrouwendag, die in het teken stond van het gevangeniswerk in Albanië, hebben vrouwen zich verbonden aan VITA.

Tijdens deze vrouwendag in de Wittenberg in Zeist deelde evangeliste Vita uit Albanië inspirerende en bemoedigende verhalen. Zij werkt onder vrouwen in gevangenissen in vaak uiterst moeilijke omstandigheden. Hier deelt zij het Evangelie en brengt ze een boodschap van Hoop.

Eén van de vrouwen verwoordde het als volgt: “Had ik een leven, voordat ik de boodschap van God hoorde?”. Ondanks haar gevangenschap voelt ze zich vrij.

De GZB werkt met partnerorganisatie ShKBSh (Prison Fellowship Albanië) in de vrouwengevangenis met als doel vrouwen toe te rusten. Uiteindelijke doel is alle 6.000 gevangen in 23 gevangenissen in Albanië te bereiken en hen de kans te geven om Jezus Christus te leren kennen.

Met deze VITA-vrouwenbeweging (Facebook) wil de GZB vrouwen inspireren om hun leven te delen en zending wereldwijd te ondersteunen.

Bron: GZB