InSalvation helpt je deze zomer te investeren in je relatie met God

0
488

Sinds het Corona virus uitbrak, liggen concerten stil en komen kerken en gemeenten niet bij elkaar. Voor veel mensen waren die momenten een deel van hun geestelijke voeding – een manier om meer van God te ervaren en ontdekken. Daarom heeft InSalvation een nieuw en bijzonder project opgezet: de InSalvation Online Academy.

Met de Online Academy is een platform ontwikkeld om iedereen te helpen de relatie met God te verdiepen. Dat gebeurt aan de hand van tien online modules met elk aandacht voor een woord (Word), aanbidding (Worship) en de praktische uitvoering met een werkboek (Workbook). Tien modules, een hele zomer lang en beschikbaar om daarna ook te gebruiken. Voor jezelf, je gezin, je jeugdgroep, je huiskring, je muziekteam… voor iedereen!

De Online Academy kun je overal volgen en heeft onder andere inspirerende TED talks van Jafeth, Sifra en Tanja van InSalvation, maar ook van gastsprekers als Wim Hoddenbagh, Tiemen Westerduin, David de Vos en Gor Khatchikyan. Alle tien modules nemen je mee op reis. Je gaat een zomer lang mee op ontdekkingstocht door het Bijbelboek Exodus. We willen je laten ontdekken wat de bijzondere reis van de Israëlieten, vanuit slavernij naar het Beloofde Land, vandaag de dag voor ons betekent en hoe deze weerspiegeld wordt in ons leven.

Natuurlijk is er tijd voor krachtige aanbidding waar je op jouw plek en tijd aan mee kunt doen. De bandleden geven bovendien tutorials om de muziek van het in februari verschenen album EXODUS zelf te kunnen spelen.

Op 6 juli 2020 zal de eerste module online komen. InSalvation nodigt een ieder uit mee op reis te gaan door Exodus via de Online Academy. Op zoek naar meer van God!

Je kunt je aanmelden op www.insalvation.com/academy. Heb je vragen, dan geeft de website (bij het kopje ‘FAQ’) antwoorden op de meest gestelde. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur deze dan naar info@insalvation.com.