Video’s Marriage Course Series gratis beschikbaar

0
376

De video’s van de Marriage Course Series zijn vanaf nu gratis beschikbaar voor alle kerken die een Marriage Course geven. De Marriage Course Series is een volledig vernieuwde, zevendelige videoserie die cursusleiders ondersteunt bij het geven van hun Marriage Course. Door de video’s gratis aan te bieden, maakt Alpha Nederland het voor kerken nog makkelijker om een Marriage Course te geven.

De video’s van de Marriage Course Series zijn in 2020 uitgekomen. Normaliter zou Alpha Nederland als uitgever van de video’s een vergoeding vragen voor het gebruik van de video’s, om de productiekosten te compenseren. Maar nu hebben ze besloten en financieel de ruimte gevonden om de video’s gratis aan te bieden aan de kerken. Op dit moment worden er veel Marriage Courses Online gegeven en de video’s van de Marriage Course Series daar veel voor worden gebruikt, is het een grote zegen voor de kerken dat dit materiaal nu gratis beschikbaar is.

Marriage Course Series
De inspirerende video’s worden gepresenteerd door Nicky en Sila Lee, de bedenkers van de Marriage Course. Hun verhalen worden afgewisseld met anekdotes van stellen en interviews met toonaangevende experts. Op verschillende momenten in de video is er ruimte voor partners om samen in gesprek te gaan over de diverse onderwerpen die aan bod komen.

Heel geschikt voor Marriage Course Online
De Marriage Course Series is heel geschikt om te gebruiken bij een Marriage Course Online. Waar cursusleiders bij een offline cursus soms een eigen inleiding geven in plaats van de video’s te gebruiken, kiezen kerken bij een Marriage Course Online vaker voor de video’s. Zo kunnen stellen in het comfort en de privacy van hun eigen huis samen in gesprek gaan over verschillende thema’s zoals communicatie, goede seks en conflicten oplossen.

Training en Inspiratie
Via alphanederland.org/marriagecourseseries is meer informatie over de Marriage Course Series beschikbaar. Verder organiseert Alpha Nederland voor alle geïnteresseerde kerken op vrijdagavond 8 januari en zaterdagochtend 9 januari een programma vol met training & inspiratie met speciale aandacht voor Alpha en Marriage Course Online. De

Over Alpha Nederland
Alpha Nederland is een dynamische en groeiende organisatie die zich inzet voor: evangelisatie van Nederland, vitalisering van de kerk en transformatie van de samenleving. Alpha Nederland wil de lokale kerk toerusten en dienen bij haar missie om mensen te helpen een leven met Jezus te ontdekken en te ontwikkelen.