Terugblik Like Jesus 2018

0
279
Met dik 2500 bezoekers het dak eraf blazen voor Jezus: dat was Like Jesus 2018! De Rechtstaat en Reyer schudden de tieners los met hun zelfgemaakte nummer ‘Tuintje In Mijn Hart’, Hillsong Young and Free bracht iedereen bij God met vette worship en unieke sprekers brachten wijze lessen. Maar boven alles: God raakte tienerharten.

Organisator David de Vos van Stichting Go and Tell: “Wat een geweldige Vader hebben wij! Wat hebben we genoten van de goedheid van God. Zo gaaf om te ervaren dat alle tieners in goeie handen zijn op een dag als deze.”

Remco de Zwart schitterde met zijn gezin in een dansact en sprak vervolgens over het bewaken van je hart. Zo belangrijk, omdat dit de bron van je leven is!

’s Middags sprak Kees Kraayenoord openhartig over hoe hij tot geloof kwam. Aanvaarden dat Hij ons heeft aanvaard lijkt soms het moeilijkste wat er is… De altijd energieke Jesse Landoulsi was ready to preach en stelde zich kwetsbaar op voor zijn leeftijdsgenoten door eerlijk te zijn over dat wat zijn hart vult. Joyce sloot de middag hoopvol af met de boodschap dat het onkruid in je leven veel makkelijker loslaat dan gezonde planten.

Wat God over ons heeft gezegd staat vast. Wij lijken op Hem. Hoe zou de wereld eruitzien als we liefhebben als Jezus? Op grandioze wijze liet David zien hoe jij verandert, verrijkt en verkleurt wanneer jij de mensen die anders zijn dan jij durft aan te raken. Love Like Jesus!

Dit jaar is Like Jesus op 5 oktober terug!