Beach Mission evangelisatiereis nog niet volgeboekt

0
304
Voor het vijfde jaar organiseert Beach Mission evangelisatiereizen naar populaire feestvakantie bestemmingen. Naast de reizen naar de Spaanse Costa Brava en het Nederlandse Waddeneiland Texel is dit jaar de nieuwe bestemming Sunny Beach aan de Bulgaarse Zwarte Zee. In deze steden komen er jaarlijks tot wel 11 miljoen jongeren op feestvakantie.

Beach Mission ziet deze plaatsen als geweldige kansen om jonge mensen te ontmoeten, in contact te brengen met het goede nieuws van Jezus en hen – in het traject daarna – tot discipel te maken. Voor deelnemers is de reis een trainingsweek om te groeien in het leggen van contact met mensen in een andere leefwereld, het goede nieuws van Jezus te delen en gevormd te worden als volgeling van Jezus. Deelnemers zijn tijdens de reis enerzijds praktisch bezig om jongeren met een ‘bakkie’ te veel op te helpen. Anderzijds bieden deelnemers aan jongeren in het nachtleven een luisterend oor en als er behoefte aan is bidden ze met hen.

Komende zaterdag 22 juni is de teamdag voor deelnemers van de reizen. Op deze dag worden de teams gevormd, de taken verdeeld en krijgen deelnemers een training. Dit jaar zal de focus liggen op ‘Hoe maak je iemand tot discipel?’. Graag wil Beach Mission dat het maken van discipelen voor deelnemers geen eenmalige activiteit is tijdens een reis, maar onderdeel wordt van hun dagelijks leven.

Voor een aantal reizen zijn er nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor de reizen kan via de website nl.beachmission.org/evangelisatiereizen of per e-mail: info@beachmission.org.