Bijzondere werking van Gods Geest in Pakistan

0
372

God is op een nieuwe manier aan het werk in Pakistan en brengt mensen bij zichzelf. Pakistanen sturen hun eigen zendelingen naar onbereikte bevolkingsgroepen. De groep die de onderzoeken en het tellen van onbereikte bevolkingsgroepen tegelijk doet, zei dat India waarschijnlijk meer onbereikte bevolkingsgroepen heeft dan Pakistan. Maar India heeft zendelingen uit het zuiden die naar het noorden gaan. Pakistan heeft geen nationale missionarissen, dus we beschouwen Pakistan vaak als een onbereikt land.

Praise God-zendelingen gaan nu het land door. Er zijn nu kerken gesticht in vijf verschillende districten. Een voorganger getuigde dat het allemaal door gebed kwam. Hij zei: “Deze zendelingen hebben geleerd te bidden en toen ze eropuit gingen en mensen tot Christus brachten, organiseerden ze hen in gebedsgroepen.” Hij zei dat hij zoiets nog nooit in Pakistan heeft gezien. Het is alsof je in het boek Handelingen leeft.

Nieuwe christenen beginnen te bidden, er worden gebedsgroepen opgericht en dan worden deze groepen kerken. Het zaad dat werd geplant, wordt nu een oogst. Ze worden bevrijd van de geesten van hun oude religie. Mensen worden genezen en er gebeuren allerlei wonderen. Veel van deze nieuwe kerken hebben 24/7 gebedsgroepen. Ze bidden en gaan dan uit en bereiken anderen om hen heen.
Dit is absoluut ongelooflijk.

Bron: Is vanwege veiligheid bij de redactie bekend / Foto: Pixabay.com